“Partij voor de Dieren neemt deel aan Eure­kaweek”


20 augustus 2015

Gisteren heeft de Partij voor de Dieren deelgenomen aan de jaarlijkse Eurekaweek, de introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij hebben de eerstejaarsstudenten welkom geheten in Rotterdam en gelijk van stemadvies voorzien voor de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen in 2018!

Een kleine 3000 nieuwe studenten loopt mee in de Eurekaweek, die jaarlijks traditioneel aan het begin van het academische jaar wordt georganiseerd. Bedrijfskundestudenten waren zoals altijd goed vertegenwoordigd, maar ook aankomende studenten van andere studierichtingen hebben we mogen begroeten. Een divers publiek vraagt om een partij waar iedereen met haar of zijn mening terecht kan. De Partij voor de Dieren was daarom niet te missen.

Onze informatiekraam was ook niet te missen. Het nieuwe logo was voor eenieder zichtbaar, zoals de foto's treffend laten zien. De vele positieve reacties op onze aanwezigheid smaken naar meer. Volgend jaar zullen wij dan ook zeker terugkomen.

Gerelateerd nieuws

Vervang bomenslachtoffers zomerstorm

De storm van afgelopen zaterdag (25/7) heeft ervoor gezorgd dat in Rotterdam zeventig bomen zijn omgewaaid. Stormen komen nat...

Lees verder

PERSBERICHT: College laat diervriendelijk bouwen links liggen

Het college van burgemeester en wethouders in Rotterdam doet niets aan diervriendelijk bouwen. Deze conclusie kunnen we trekk...

Lees verder