Nominatie Beste Rotter­damse Politicus


5 november 2015

Jeroen van der Lee is genomineerd voor beste politicus van Rotterdam 2015. Jeroen is genomineerd vanwege zijn 'frisse en authentieke' voorkomen en zijn zelfspot.

Sinds 2014 is Jeroen fractievoorzitter van de Rotterdamse gemeenteraadsfractie. Met weinig middelen en hulp werd hij direct in het diepe gegooid, maar heeft desondanks een succesvolle fractie weten op te bouwen en laat hij vaak van zich horen in de raad. Met altijd een duidelijke en eigen mening krijgt hij ook regelmatig de andere raadsleden aan het luisteren en heeft hij bijvoorbeeld voor elkaar gekregen dat er geen megastal op Rotterdams grondgebied gaat komen. Het is daarom volledig terecht dat Jeroen op de nominatie staat voor beste Rotterdamse politicus.

De jury, bestaande uit leden van de Rotterdamse politieke pers, zal op dinsdag 24 november in het NN/DE-café bekend maken wie de felbegeerde titel krijgt. De andere genomineerden zijn de fractievoorzitters van Nida, Nourdin El Ouali, en het CDA, Sven de Langen.

http://bestepoliticusvanrotterdam.nl/

Gerelateerd nieuws

Onzekerheid over nieuw dierenopvangcentrum

De Partij voor de Dieren maakt zich hard voor Dierenbescherming Rijnmond! Al jaren is de dierenbescherming bezig met het plan...

Lees verder

Begroting 2016

Tijdens de raadsvergadering van gisteren is er over de begroting 2016 gesproken. De begroting 3,5 miljard euro is uiteindelij...

Lees verder