#010kiest­PlanB: kandi­da­ten­lijst inge­leverd!


5 februari 2018

Vandaag is het officieel: De Partij voor de Dieren in Rotterdam doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande. Lijsttrekker Ruud van der Velden heeft vanmorgen de kandidatenlijst ingeleverd bij het centraal stembureau van de gemeente Rotterdam.

Op onze lijst prijken zestien namen. Klik hier als je wilt weten wie dat zijn! Binnenkort komen wij met een kandidatenboek waarin de kandidaten zich presenteren.

Benieuwd naar onze verkiezingscampagne? De Partij voor de Dieren is actief op vele fronten: Facebook, Instagram en Twitter. En strakjes ook in de stad, met verkiezingsacties. Check de laatste campagneupdates op onze unieke hashtag #010kiestPlanB!

Blijf niet aan de kant staan, maar sluit je aan bij het groeiend verzet! Klik hier om meer te weten te komen over onze activiteiten in Rotterdam.

Lijsttrekker Ruud van der Velden levert de kandidatenlijst in

Gerelateerd nieuws

Staandehouding voor het maken van een foto

De Partij voor de Dieren heeft bij het college van burgemeester en wethouders haar zorgen geuit over de schending van de priv...

Lees verder

Ja! voor de Partij voor de Dieren is 'Nee!' tegen de papieren afvalberg

De Partij voor de Dieren in Rotterdam heeft genoeg van ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisbladen die ongelezen bi...

Lees verder