Partij voor de Dieren aanwezig tijdens het Visie­debat


2 februari 2017

Gisteren heeft kandidaat-Tweede-Kamerlid Ruud van der Velden, eveneens tijdelijk raadslid in de gemeenteraad van Rotterdam, de Partij voor de Dieren vertegenwoordigd tijdens het zogenoemde Visiedebat in Rotterdam. Tijdens het visiedebat stond de vraag centraal hoe Nederland er over twintig jaar, dus in 2037, uitziet. Of beter gezegd, zal moeten uitzien. Dus hoe kunnen we Nederland duurzamer maken? Hoe gaan we om met de biodiversiteit? Bouwen in het groen? Klimaatverandering?

Ruud heeft tijdens het Visiedebat onze standpunten ten aanzien van dierenwelzijn, natuur en milieu voor het voetlicht gebracht. We moeten radicaal breken met de wijze waarop we onze economie hebben ingericht, puur op winst gericht en zonder oog voor alle schadelijke effecten. Er is simpelweg geen alternatief.

De komende weken zullen er in Rotterdam meer debatten plaatsvinden in aanloop naar de Tweede-Kamerverkiezingen. Wij zullen elke kans aangrijpen om onze visie te delen met de stad.

Gerelateerd nieuws

Verkiezingsposters geplakt!

De eerste verkiezingsposters zijn geplakt! De officiële posters zoals hieronder komen aan het einde van deze week binnen e...

Lees verder

PvdD eert Stichting Zwerfkatten Rijnmond

De Partij voor de Dieren Rotterdam heeft vandaag aan Stichting Zwerfkatten Rijnmond de oorkonde 'Diervriendelijkste Rotterdam...

Lees verder